FC Argeș a învins Clinceni fără antrenor

Data:

Majoritatea microbiştilor argeşeni ştie deja că azi, FC Argeş a mai făcut un pas – important – spre accederea în play-off-ul primei ligi de fotbal, după victoria la limită, scor 1-0, cu Academica Clinceni.

Însă, în ciuda victoriei, gustul acesteia a fost unul amar, pentru că jocul Argeşului a suferit rău în faţa unui adversar încropit, resemnat cu perspectiva retrogradării.

Interesant, legat de meciul de azi, e că pe foaia de arbitraj, FC Argeş nu a avut antrenor (foto sus).

Nu a avut pentru că Andrei Prepeliţă, antrenorul de facto al Argeşului, nu are licenţă Pro, obligatorie pentru a putea fi antrenor de primă ligă la noi. Aşa că ai noştri au lăsat rubrica antrenorului goală, ca şi cum echipa n-ar avea vreunul.

Celălalt antrenor al echipei (antrenor de jure doar, pentru că, de facto, e Prepeliţă), Mihai Ianovschi junior, a preferat să demisioneze acum cinci zile, după eşecul cu FCU Craiova. A fost un gest de onoare al dlui Ianovschi, pe care colegul dumnealui de pe banca lui FC Argeş nu s-a grăbit să-l imite.

Necalificaţii fotbalului românesc

Cazul antrenorului Andrei Prepeliţă de la FC Argeş nu e deloc singular în fotbalul românesc de primă ligă. Tehnicianul celor de la FC Botoşani, fostul fotbalist Marius Croitoru, nu deţine nici el licenţa PRO. Rezultatele echipei botoşănene (şi jocul prestat) fac, însă, ca lipsa calificării să fie un detaliu insignifiant, titrează ARGEȘUL ONLINE.

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...