Lansare de carte: „Cerșetorul de albastru”, de Crin-Triandafil Theodorescu | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Lansare de carte: „Cerșetorul de albastru”, de Crin-Triandafil Theodorescu. Evenimentul are loc vineri, 23 august 2024, de la ora 18.00.

În Grădina Muzeului Național al Literaturii Române va avea loc lansarea volumului „Cerșetorul de albastru”, de Crin-Triandafil Theodorescu, în prezența autorului și a invitatelor sale, Loreta Popa, scriitoare, Alice Năstase Buciuta, scriitoare, Ana Barton, scriitoare, și Marcela Motoc, actriță.

Preot, scriitor, speolog, muzeograf și cercetător

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Preot, scriitor, speolog, muzeograf, cercetător, Crin-Triandafil Theodorescu este parohul Bisericii Lușca din Năsăud, pe care o numește CeaMaiFrumoasăBisericăDinLumeDupăHagiaSofia, și autorul unui volum de debut, „Într-o zi se va termina”, care a devenit best-seller imediat după apariție.

Continuarea în Săptămâna Online

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: saptamana-online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Municipiul Iași se va încălzi pe datorie și anul acesta | Ziarul de Iași

Municipiul Iași se va încălzi pe datorie și anul...

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă Oradea | Bihoreanul

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă...