Lansarea Digital News Report România 2024. PRESShub, partener media al evenimentului

Data:

spot_img

Lansarea Digital News Report 2024 va avea loc luni, 17 iunie, de la ora 10.00. O echipă de cercetători din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) va orezenta rezultatele cercetării pentru România.

Evenimentul va fi găzduit de Palatul Facultății de Drept a Universității din București, sala arh. P. Antonescu. Lansarea rezultatelor Digital News Report 2024 (DNR24) poate fi urmărită și online, live pe Facebook.

Raportul despre consumul de știri al audiențelor digitale, care cuprinde date de cercetare relevante pentru redacțiile de la noi, a fost lansat pentru prima dată în România în 2017.

Din acel an, echipa FJSC este partenerul oficial al Institutului Reuters pentru Studierea Jurnalismului, de la Universitatea din Oxford, Marea Britanie, pentru Digital News Report.

Lansarea Digital News Report România 2024

DNR este cel mai mare studiu global, multianual, despre audiențele conținutului informativ și de opinie, iar România este reprezentată în acest raport pentru al optulea an consecutiv. Lansarea este organizată în fiecare an sub forma unei conferințe de presă, transmisă live, online, începând din 2020.

În 2024, ediția a treisprezecea a DNR cuprinde date de cercetare despre consumul de informație și opinie a jumătate din populația lumii, inclusiv România.

Digital News Report este cel mai mare studiu academic despre audiențele de știri din lume și este coordonat de Institutul Reuters pentru Studierea Jurnalismului de la Universitatea din Oxford.

PRESShub este alături de echipa DNR a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București, condusă de prof. Raluca Radu, ca partener media pentru evenimentul de lansare, din 2020.

Citește și: Cine este de vină, poporul sau politicienii?

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30...

Expoziția „Surréalisme”. Mesajul transmis de ambasadorul României la Paris

Expoziția „Surréalisme” de la Centrul Pompidou din Paris. Mesajul...

Nawaf Salameh Family Office a achiziționat Terminalul Octogon Gas & Logistics din Portul Constanța

Nawaf Salameh Family Office a achiziționat Terminalul Octogon Gas...