Lanțul „Cărturești” va deschide o librărie la Galați

Data:

Într-o vreme în care librăriile au devenit „rara avis” în mediul de afaceri al deceniilor postdecembriste, lanțul de librării „Cărturești”, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a demonstrat că mai este încă loc „pe piață” și pentru lectură.

„Cărturești” a crescut frumos de-a lungul timpului, iar în prezent deține 13 librării în București și 25 de librării în unele din marile orașe din țară.

Potrivit managerilor lanțului de librării „Cărturești” – devenit un veritabil brand cultural la nivel național – este loc și de mai mult, aceștia fiind în căutarea unor noi locații în țară, inclusiv la Galați. „Librăriile din provincie pe care le avem au înregistrat creşteri mai mari decât cele din Bucureşti.

A crescut şi valoarea bonului mediu. Suntem pe un val de optimism. Avem buget pentru extindere. Ne uităm la oraşe precum Alba Iulia, Bistriţa, Galaţi, Bacău sau Târgu-Mureş, purtăm discuţii pentru spaţii”, a declarat pentru zf.ro Şerban Radu, unul dintre cei doi acţionari ai lanţului de librării.

Lanţul de librării „Cărturești” este deja accesibil gălățenilor prin intermediul platformei on-line, o modalitate de interacțiune cu cititorii care s-a dovedit, de altfel, una dintre metodele eficiente de a crește vânzările de carte.

„Retailul online merge bine, 20 la sută din vânzări au fost generate anul trecut de online, faţă de sub 10 la sută înainte de pandemia de COVID-19. Online-ul este în creştere. Oamenii au stat acasă, au citit mai mult şi au comandat pe internet”, a arătat reprezentantul lanțului de librării, titrează VIAȚA LIBERĂ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related