Laura Giura, propusă de PNL pentru funcția de primar interimar al Slatinei| Reporter24

Data:

spot_img

Laura Giura, consilier local, a fost propusă de PNL Slatina pentru funcția de primar interimar, după ce edilul Emil Moț și-a dat demisia.


Liberalii cer ca Laura Giura, consilier local, să preia funcţia de primar al Slatinei, până în luna octombrie, când va fi învestit noul edil ales în urma scrutinului din 9 iunie. Primarul Emil Moţ şi cei doi consilieri au demisionat, săptămâna trecută.


Laura Giura propusă pentru funcția de primar interimar


Potrivit unei postări pe Facebook a preşedintelui PNL Slatina, liberalii le solicită social-democraţilor care au majoritatea în actualul legislativ local să-i nominalizeze dintre cei patru consilieri ai PNL pe Laura Giura şi Viorel Rogojinaru drept viceprimari. Şedinţa Consiliului Local ar urma să se desfăşoare marţi, 16 iulie.

Citește continuarea în Reporter24

Primarul Slatinei Emil Moţ a anunţat, săptămâna trecută, că va demisiona din funcţie, gestul său fiind urmat şi de viceprimarii Gigi Vîlceleanu şi Alexandru Berechet.


„Vă anunț că voi demisiona din calitatea de primar în funcție al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziție administrativă lină și pentru a pune stop incertitudinilor generate de situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni”, a scris Moț pe Facebook.

Citește despre demisia primarului Emil Moț în Reporter24


Citește și Anchetă a polițiștilor din Olt după ce membri ai PNL au distrus mobilierul urban de pe Esplanada Slatina | Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: Reporter24)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related