Laura Vicol demisionează din funcția de președinte al Comisiei Juridice, după o investigație Recorder | G4 Media

Data:

spot_img

Laura Vicol demisionează din funcția de președinte al Comisiei Juridice, potrivit G4Media. Demisia vine după o investigație Recorder din care rezultă că firma Nordis ar fi vândut apartamente de mai multe ori unor clienți diferiți. Firma a intrat în procedură de insolvență.

„Am luat această hotărâre ca urmare a atacurilor nedrepte și de o gravitate fără precedent îndreptate împotriva mea, iar până la lămurire lor îmi doresc să demisionez”, se arată în cererea de demisie a Laurei Vicol.

În urmă cu o zi, un complet de judecata de la Tribunalul Bucuresti a admis cererea unuia dintre creditorii dezvoltatorului imobiliar Nordis Management și a dispus intrarea în insolvență a societății. Debitoarea are un termen de 10 zile pentru a-și manifesta intenția de reorganizare. Conform minutei, dacă nu va face acest lucru, i se va ridica dreptul de administrare, informează G4Media.

Nordis este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte anunțate în mai multe zone din țară. Asociații majoritari ai Nordis Management sunt omul de afaceri Răzvan Ciorbă, soțul deputatei PSD Laura Vicol și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu. Biserica Săsească din Alma Vii, marea câştigătoare a ediției din acest an: un Grand Prix şi Premiul Publicului 2024

Răspunsul Grupului Nordis

Recorder a publicat, luni, o amplă investigație despre dezvoltatorul imobiliar Nordis, despre care spune că ”a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

”Reprezentanții Nordis Group contestă decizia judecătorilor care au admis cererea de insolvență pentru una dintre firmele administrate în cadrul grupului, în condițiile în care considera ca mare parte dintre solicitanți nu au dobândit calitatea de creditor îndreptățit să participe la procedura de solicitare a intrării în insolvență și doreste să continue planul pe care îl au pentru toate proiectele din portofoliu. (…)”

Continuarea, în G4Media

Citește și: Adrian Severin a pierdut la CEDO procesul în care se plângea că a fost condamnat pe nedrept

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / George Calin)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziții DNA la Casa de Comerț Unirea, companie înființată de Liviu Dragnea și Petre Daea

Percheziții DNA au loc miercuri la Casa de comerț...

Diana Șoșoacă, suspendată timp de șapte zile din Parlamentul European pentru comportament neadecvat

Diana Șoșoacă a fost suspendată timp de șapte zile...

Analiză GLOBSEC: 41% dintre tinerii între 18 și 34 de ani susțin instaurarea unui regim totalitar fără alegeri regulate în România

Societatea românească rămâne atașată valorilor democratice și orientării către...

Elena Lasconi anunță o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu și solicită sprijinul lui Nicolae Ciucă

Elena Lasconi, președinta USR, a anunțat marți, într-o postare...