marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterLaura Vicol, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei candidaților PSD Dolj

Laura Vicol, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei candidaților PSD Dolj

Laura Vicol nu este doar avocata lui Daniel Dragomir, a Alinei Bica sau a interlopului Marius Alecu. Ea însăși a fost acuzată de mai multe infracțiuni, care n-au putut fi, însă, demonstrate. Acum, controversatul personaj devine cap de listă al Organizației PSD Dolj la alegerile parlamentare.

Avocata Laura Vicol s-a învârtit întotdeauna în cercuri dubioase de influență și i-a plăcut asocierea cu personaje colorate ale politicii și ale lumii interlope. De altfel, ea însăși nu e străină de domeniul infracționalității, de vreme ce DNA a acuzat-o în trecut de complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Direcția Națională Anticorupție susținea că Laura Vicol a emis și înmânat unui inculpat, spre a le folosi, un număr de 33 de împuterniciri avocațiale, în care a menționat, în mod neadevărat, ca acesta ar deține calitatea de avocat al unei anumite persoane. Acuzația n-a putut fi demonstrată în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, dar experiența celor 24 de ore petrecute de Vicol în custodia organelor legii a rămas.

De altfel, din fotografiile apărute în spațiul public, Laura Vicol pare a fi și o bună prietenă a Elenei Băsescu, și ea cap de listă la alegerile parlamentare din acest an la Constanța.

Toate aceste elemente biografice foarte controversate n-au constituit un semn de întrebare pentru Organizația PSD Dolj, condusă cu mână de fier de către cuplul Vasilescu-Manda și, având în vedere specificul „roșu” al județului, Vicol are toate șansele din lume să devină parlamentar.

Lista PSD Dolj pentru Camera Deputaților include și alte personaje interesante, precum Alexandra Presură, Iulian Badea, fiul fostului fotbalist al Universității Craiova și fost contracandidat al Olguței Vasilescu la Primăria Craiova din partea… PNL. Cumva, frăția PSD-PNL se perpetuează în orașele roșii, demonstrând că uneori, singura doctrină la care aceste personaje aderă fără niciun impediment e…banul.


ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE