Le-a dat cu flit polițiștilor și ambulanțierilor. A refuzat introducerea în carantină « gddhd.ro

Polițiștii petroșăneni nu au putut duce în carantină instituționalizată un bărbat de aproape 40 de ani, contact direct al unui pacient infectat cu COVID-19. Bărbatul ar fi trebuit să stea acasă, în carantină, însă s-a plimbat prin oraș, nerespectând măsurile ce i-au fost solicitate. Joi, când ar fi trebuit să-l ducă în centrul de carantină instituționalizată, polițiștii l-au găsit la o terasă.

Cu Poliția și Ambulanța după ”contactul drect”

Un…

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

BREAKING | Un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit în apropiere de Reghin

Din fericire, pilotul a reuşit să se catapulteze.

Dosarul 10 august: ce șanse are după compromiterea probelor

Dosarul 10 august se redeschide, dar tergiversarea și, apoi, clasarea lui au dus la distrugerea sau anularea unor probe care nu mai pot fi recuperate.

Unul dintre politiștii arestați preventiv în cazul bărbatului mort de la Pitești s-a pensionat, celălalt agent a fost suspendat

După cum am informat, luni, cei doi agenţi de Poliţie acuzați că l-ar fi brutalizat până la moarte pe un bărbat de 63 de...