miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLecția lui Kate: Îndrăgostită de Oradea, americanca Kaitlyn Bloom adună voluntar...

Lecția lui Kate: Îndrăgostită de Oradea, americanca Kaitlyn Bloom adună voluntar gunoaiele aruncate prin oraş

Kate a ştiut, încă de mică, faptul că vrea să ajute oamenii şi natura. Născută şi crescută în Howell, un orăşel din statul Michigan, tânăra a participat în anii de şcoală la zeci de acţiuni de voluntariat.

De la mama ei, Jennifer (foto), care este asistentă medicală, a învăţat cât de importantă este protejarea naturii. „Mama mereu mi-a arătat cum să sortez ambalaje şi resturile în funcţie de materiale şi îmi explica de ce trebuie să am grijă de mediul înconjurător”, povesteşte tânăra, acum în vârstă de 22 de ani. Kaitlyn mai spune că în oraşul ei, reciclarea şi sustenabilitatea sunt obiceiuri vechi, iar majoritatea cetăţenilor ştiu că trebuie să arunce gunoaiele în patru fracţii.

Tot în familie a învăţat că mereu trebuie să ofere din ce are celor mai puţin norocoşi. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, părinţii ei cumpărau cadouri pentru copiii nevoiaşi şi o îndrumau pe Kate să doneze hainele sau jucăriile în stare bună, dar de care se putea lipsi. Le împachetau în cutii colorate şi le duceau la biserica protestantă pe care o frecventau. Apoi, darurile ajungeau peste Ocean, la Asociaţia „Mustard Seed Jersey”, înfiinţată de mai mulţi locuitori din Jersey, o insulă din Canalul Mânecii, iar de-acolo taman în satul bihorean Cefa, unde ONG-ul are un centru de zi pentru copii nevoiaşi, numit „Casa Luminii”.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE