duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterLegea mirosurilor pe scara blocului a intrat în vigoare

Legea mirosurilor pe scara blocului a intrat în vigoare

Viața la bloc tocmai a devenit mai complicată. Parlamentul a adoptat o nouă lege, prin care se încearcă eliminarea unor probleme apărute, destul de des între locatari, dar care ar putea face mai mult rău decât bine. Ce prevede legea mirosurilor pe scara blocului pentru proprietarii și chiriașii din apartamente.

Legea mirosurilor pe scara blocului a apărut la propunerea unei femei din Timișoara, iar actul normativ a fost inițiat de doi parlamentari USR. Cu toate că intenția acestui proiect a fost să îmbunătățească viața celor care locuiesc la bloc, legea nu i-a înfuriat pe mulți român.

Printre cei care au protestat și au ajuns chisr să ceară președintelui Klaus Iohannis să nu promulge legea au fost fermierii. Federaţia Naţională Pro Agro menţionează că măsurile impuse de această lege sunt mult mai drastice decât legislaţia la nivel european, generând astfel revolta fermierilor care constată că propriul legislativ le îngreunează în mod nejustificat activitatea, şi nu forul european.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE