VIDEO Legea offshore, aprobată de Camera Deputaților. USR: „Un vot împotriva economiei românești”

Data:

Camera Deputaților a aprobat miercuri proiectul legii offshore. USR a criticat faptul că le-au fost respinse amendamentele care prevedeau ca veniturile din exploatarea gazelor să meargă în pilonul doi de pensii.

„PSD, PNL, UDMR, AUR, cu toții au votat astăzi împotriva amendamentului USR la Legea Offshore prin care românii ar fi beneficiat de banii obținuți în urma exploatărilor de gaze din Marea Neagră direct în Pilonul 2 de pensii. Un vot împotriva actualilor și viitorilor pensionari, un vot împotriva economiei românești”, scrie pe pagina de Facebook a USR.

USR reclamă și faptul că PSD i-a închis microfonul deputatei USR Cristina Prună în plenul Camerei Deputaților, în timp ce vorbea despre amendamentul USR la legea offshore.

„Ce nu voiau ca românii să audă? Că USR a cerut ca banii obținuți din gazele din Marea Neagră să intre în conturile de pensii ale fiecărui român. Amendamentul a fost respins de Coaliția Sărăciei PSD-PNL-UDMR. Legea a offshore a fost adoptată, iar USR a votat pentru”, a spus Cristina Prună.

Ce urmează după aprobarea Legeii offshore

Următorul pas după aprobarea proiectului legii offshore (de deblocare a investițiilor pentru extragerea gazelor la Marea Neagră) este promulgarea legii și publicare în Monitorul Oficial, pentru intrarea în vigoare.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
1 COMENTARIU
  1. Blana ursului din padure a ramas acasa .Sumele obtinute din extratia gazelor din Marea Neagra nu pot fi impartite anticipat populatiei si nici repartizate ca sume in Pilonul 2 de pensii ca dealtfel nici in investitia cresterii consumului de hirtie igienica . Investitia , acestor sume, in capacitatile de productie si marirea numarului de angajati este singura solutie liberala . Populismul nu isi are locul aici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...