luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLiberalii pun tunurile pe Voiculescu: Alin Tișe îi cere să plătească de...

Liberalii pun tunurile pe Voiculescu: Alin Tișe îi cere să plătească de urgenţă personalul medical din centrele de vaccinare

Liberalii, în frunte cu premierul Florin Cîțu, îi cer ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, efectuarea de urgenţă a plăţii pentru personalul medical din centrele de vaccinare anti-COVID-19.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că plățile au întârziat neprmis de mult, în vreme de președintele CJ Cluj, Alin Tișe, că procesul de vaccinare, ”singurul în măsură să îi protejeze eficient pe români, nu ar trebui pus în pericol de nimeni, în niciun fel”.

Ministrul Sănătății este criticat dur și de Antena 3. Jurnalistul Mihai Gâdea a susținut în mod repetat, luni seara, la Sinteza Zilei, că Vlad Voiculescu ar fi dispărut de șapte zile în plină criză sanitară, că nu ar răspunde la telefon și că nimeni nu ar ști unde se află.

„Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV – n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult”, a declarat Florin Cîţu, marţi, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Dolj.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE