20.000 de euro în patru luni nu e rău pentru o firmuliță de partid, din câteva contracte cu primăriile salvatoare. Marius Rîpanu e un soldat credincios al PNL, activ în campaniile electorale. Răsplata: din bani publici, imediat ce s-au terminat alegerile și liberalii au venit la Putere. Rîpanu n-a vrut să explice dacă are vreun angajat pe firmă sau e un simplu samsar care facturează și livrează.

Mașinăria PNL de făcut bani pentru membrii de partid s-a pus în mișcare și a intrat în forță în fiefurile proprii. Firma proaspăt înființată a unui fost candidat la Consiliul Local Iași a început să numere deja contractele de la primării liberale din județ, dar și de la Muzeul Național al Literaturii Române.

Unul dintre beneficiarii produselor, primărița din Ciortești, recunoaște că a contactat anterior firma, în căutarea unui anumit produs pe care, de fapt, îl fabrică zeci de companii. „Pe zona asta de litere volumetrice sunt o grămadă care fac. Am vrut materiale de calitate. Am vrut fiecare literă luminată individual, apoi am renunțat”, explică Alina Apostol , primarul comunei.
Marius Ionuț Rîpanu a fost primul picat sub lista de consilieri locali ai Municipiului Iași, din partea PNL, la ultimele alegeri locale.

Citește articolul complet pe Reporteris

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.