Licitație anunțată tardiv, câștigată de o firmă a Primăriei Bistrița | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Licitație anunțată tardiv, câștigată de o firmă a Primăriei Bistrița. Comisia de evaluare pentru derularea procedurii de selecție a societății de administrare  – partener pentru obiectivul de investiții  „Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub”, numită prin dispoziția Primarului nr. 506/27.09.2024, a verificat documentele depuse conform procedurii de selecție, se precizează într-un anunț al Primăriei Municipiului Bistrița.

Citește și: Premierul Ciolacu confundă Bucureștiul cu România când spune că vom depăși anul viitor Austria

Procedura a fost anunțată tardiv

Procedura s-a derulat pe repede înainte, fiind anunțată tardiv pe site-ul oficial care nu a funcționat tocmai în perioada respectivă.

În urma verificării documentației, comisia a constatat existența documentelor obligatorii, precum și faptul că S.C. Business Park Bistrița Sud S.R.L. (firma care administrează parcul industrial și al cărei acționar unic este Primăria Bistrița) și S.C. DR ZED S.R.L. întrunesc toate condițiile de eligibilitate și fac dovada capacității operaționale necesare atribuirii, în conformitate cu prevederile legale, a calității de societate de administrare  – partener pentru obiectivul de investiții  „Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub”.

Continuarea în Săptămâna Online

Citește și: O cunoscută avocată, încântată de florile primite din partea proxenetului criminal Clămparu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: saptamana.online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related