sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterLiderul AUR, George Simion, la Oradea pe fugă: "Împreună îi dăm pe...

Liderul AUR, George Simion, la Oradea pe fugă: „Împreună îi dăm pe toți afară!”

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a descins marţi seară în Piaţa Unirii din Oradea pentru a le mulţumi bihorenilor care au votat AUR la recentele alegeri.

Caravana AUR a ajuns în Piaţa Unirii în jurul orei 19, venind din județul Sălaj și urmând să pornească spre Arad. Autobuzul supraetajat, vopsit în auriu şi inscripţionat cu mesajul „Dreptate pentru România”, a parcat în faţa Palatului Episcopal Greco-Catolic. Zeci de susţinători ai formaţiunii, adunaţi deja pe platoul statuii Regelui Ferdinand, s-au grăbit să îşi facă poze cu acesta ori pur și simplu să îl filmeze cu telefoanele mobile.

De altfel, în ciuda restricţiilor privind adunările publice, în piaţă aşteptau deja de o jumătate de oră peste 100 de susţinători ai partidului, ascultând muzică populară cu accente patriotice la boxa mobilă instalată în fața statuii Regelui Ferdinand.

„Mulţumesc”, a fost primul cuvânt rostit de Simion. Vizibil obosit după un periplu motorizat prin ţară, Simion şi-a cerut scuze. „Am dormit numai trei ore”, a spus acesta. S-a înviorat însă pe ce a început să vorbească măgulind publicul.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE