Liderul PNL din comuna Stâlpeni, singurul consilier local care nu a depus niciun raport de activitate

Data:

spot_img

Liderul PNL din comuna argeșeană Stâlpeni este singurul consilier local care nu a depus niciun raport de activitate în acest mandat.

Transparența decizională, informarea publică și respectul față de lege reprezintă, din păcate, o luptă permanentă la Stâlpeni. Una în care sunt implicați, pe de o parte, aleșii locali, iar pe de altă parte, cetățenii comunei și Gazeta de Stâlpeni. Având legea de partea lor, cei din urmă, cu chiu cu vai, mai obțin câteva victorii de etapă, dar care nu țin mult.

Autoritățile continuă să se prefacă că lucrează însă, de cele mai multe ori, fac tot posibilul ca totul să stea ascuns de ochii publicului, ori în disprețul legii. Amintesc evenimentele din 25 februarie 2021, când un jurnalist, Traian Paparete, a dorit să filmeze și să transmită ședința de Consiliu local de la Stâlpeni.

Asta a fost de neconceput pentru autoritățile locale, astfel încât a fost invitat afară din Căminul Rădești, iar cel care l-a invitat să filmeze, Daniel Dobrișan, a fost exclus din PNL de către Lucian Panainte, șeful filialei locale, supărat pentru îndrăzneala acestuia.

Liderul PNL din comuna argeșeană Stâlpeni își ignoră alegătorii

Ulterior, pentru a împiedica transmiterea ședințelor de consiliu, deși era o obligație legală, primarul Șerbănoiu a propus consiliului local emiterea de „acreditări de presă” obligatorii, consilierul local pe atunci Nae Eugen solicitând ca doar „trusturile de presă” să poată filma aceste ședințe.

Citește și: Cine este funcționarul care l-a ajutat pe Ciolacu cu demiterea secretarul de stat care l-a lăsat fără certificat de revoluționar

Au urmat și altele: solicitarea în ședința de partid cu județeana PNL Argeș, ca să se facă tot posibilul pentru a se închide Gazeta de Stâlpeni, a urmat adresa primarului Șerbănoiu prin care am fost amenințat că dacă nu dau jos site-ul stalpeni.ro, voi fi dat în judecată, iar doamna Panainte, în consiliul profesoral de la liceu, a anunțat că cine a dat informația către Gazeta de Stâlpeni că dumneaei a fost singurul cadru didactic din Stâlpeni beneficiar al unui curs plătit din bani publici, va da cu subsemnatul la poliție în urma unei plângeri pe care o va face acolo. Deși informația este publică, pe SICAP, site-ul care se ocupă cu achizițiile publice.

Continuarea, în Gazeta-stalpeni.ro

Citește și: Ce așteptări aveți de la PRESShub? Haideți să ne cunoaștem mai bine

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Primăria Stâlpeni)

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related