Liderul PSD Hunedoara nu este preocupat de cazul de corupție de la Complexul Energetic Valea Jiului | Gazeta de Dimineață

Data:

spot_img

Liderul PSD Hunedoara nu este preocupat de cazul de corupție de la Complexul Energetic Valea Jiului. Laurențiu Nistor a declarat, pentru Gazeta de dimineață, că nu face politică prin presă, ci în interiorul partidului.

Mai mult, spune președintele social democraților din județul Hunedoara, până să ajungă acest subiect la Comisia de integritate și etică din cadrul partidului există o întreagă procedură de parcurs.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

3 candidați PSD au legătură directă sau indirectă cu ancheta

Trei candidați PSD pentru consiliul local Petroșani au legătură directă sau indirectă cu ancheta DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism).

Perchezițiile DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), de la începutul săptămânii, au vizat activitatea de la compania energetică din județul Hunedoara.

Descinderile au avut loc la sediul companiei din Petroșani, la sucursalele din Petrila și Petroșani, dar și la domiciliile directorilor prinși în anchetă sau la locuințele minerilor.

Nemeș s-a aflat pe lista de consilieri locali ai PSD Petroșani

Citește și: Ziua Rozelor. Aranjamente inedite de flori și o paradă specială, în locul unde se cultivă cei mai mulţi trandafiri din România | FOTO

Directorul Complexului Energetic Valea Jiului (CEVJ) este Eusebiu Durbaca, candidat pe locul al treilea al Consiliului Local Petroșani la scrutinul din 9 iunie 2024.

Ion Nemeș este directorul Minei Livezeni, mina de unde au fost ridicați cei mai mulți angajați. Mină pe care a condus-o Durbaca până în 7 noiembrie 2023.

Și Nemeș s-a aflat pe lista de consilieri locali ai PSD Petroșani, pe locul 11.

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Citește și: Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Ramona Roșulescu
Ramona Roșulescuhttps://gddhd.ro
Ramona Roșulescu este jurnalist la Gazeta de dimineață și TVR Timișoara. A lucrat la Mediafax și Prima TV, dar și la Radio 21 Petroșani. De asemenea, a activat și la mai multe posturi locale TV Parâng, Mondo TV sau KTV Petroșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related