Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre miliardul dat de Guvern primarilor: Facem plângere penală pentru abuz în serviciu

Data:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că prin decizia luată miercuri seară de a scoate 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru a-l aloca primăriilor și Consiliilor județene premierul demis Florin Cîțu „și-a plătit funcția” la Congresul PNL. El anunță că va face plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva tuturor demnitarilor implicați în decizia luată de guvern.

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda!”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related