Liga Campionilor la fotbal – Un orădean la Bayern – Chelsea « crisana.ro

Arbitrul asistent orădean, Octavian Șovre, va arbitra împreună cu Ovidiu Hațegan și Sebastian Gheorghe manșa retur din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal dintre Bayern Munchen și Chelsea Londra. Jocul se va desfășura mâine, cu începere de la ora 22.00, în Germania.

Al patrulea oficial al acestei întâlniri va fi Radu Petrescu în timp ce în camera VAR se vor afla italienii Massimiliano Irrati şi Marco Guida. Nemții sunt ca și calificanți în…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: