miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterLiviu Dragnea, depistat cu COVID-19

Liviu Dragnea, depistat cu COVID-19

Liviu Dragnea a fost depistat întâmplător cu noul coronavirus, după ce s-ar fi prezentat la unitatea spitalicească a penitenciarului cu dureri de spate. Atunci a fost testat și s-a descoperit că fostul lider al PSD are COVID-19.

Se presupune că acesta ar fi luat boala de la un coleg de cameră și a fost mutat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Codrin Ștefănescu, un apropiat cunoscut al lui Liviu Dragnea, s-a plâns pe Facebook de faptul că Dragnea este izolat și nu i se dă dreptul la telefon, deși familia lui este îngrijorată.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE