duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLocalurile din Petroșani s-au redeschis la o zi după ce fuseseră închise...

Localurile din Petroșani s-au redeschis la o zi după ce fuseseră închise din cauza COVID

Restaurantele, barurile și cafenelele se redeschid la Petroșani. La puțin timp după ce au fost închise, în cursul zilei de marți, din cauza incidenței crescute a numărului de cazuri de COVID-19.

Autoritățile au reanalizat situația, la solicitarea primarului Tiberiu Iacob-Ridzi. Și asta pentru că jumătate dintre cazurile active provin de la un cămin de bătrâni.

„Ca urmare a intervenției mele și a discuțiilor purtate cu prefectul județului Hunedoara în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, situația municipiului Petroșani a fost reanalizată în cadrul CJSU și s-a decis ridicarea măsurii de închidere a barurilor, cafenelelor și restaurantelor. Am decis să mă implic în această situație, dată fiind starea de fapt existentă în realitate și pentru a veni în sprijinul domeniului HORECA, serios afectat în această perioadă pandemică”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Potrivit edilului, din cazurile active la nivelul localității, 31 sunt izolate la căminul de bătrâni. Deci aceștia nu pot transmite comunitar virusul.

Prefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă, președintele CJSU, a declarat că decizia este una excepțională și a fost luată de comun acord cu reprezentanții Comitetului Național pentru Situații de Urgență, scrie Gazeta de Dimineață.

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE