Locuințe, birouri, magazine și un hotel – cum se schimbă Abatorul Timișoarei « banatulazi.ro

Se mai face un pas pentru transformarea Abatorului din Timișoara. Vechile clădiri, ce nu au valoare istorică, vor fi înlocuite cu locuințe, birouri, magazine și chiar un hotel. Acesta este planul unui investitor privat, care pune proiectul ”Reconversie zona industriala ABATOR –realizare Complex Comercial 2S+P+4E si Complex de birouri, hotelier si de locuinte de 2S+P+11E” în dezbatere publică.

”Pe terenul prezentat, beneficiarul dorește realizarea unui proiect imobiliar mixt…

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

BREAKING | Un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit în apropiere de Reghin

Din fericire, pilotul a reuşit să se catapulteze.

Dosarul 10 august: ce șanse are după compromiterea probelor

Dosarul 10 august se redeschide, dar tergiversarea și, apoi, clasarea lui au dus la distrugerea sau anularea unor probe care nu mai pot fi recuperate.

Unul dintre politiștii arestați preventiv în cazul bărbatului mort de la Pitești s-a pensionat, celălalt agent a fost suspendat

După cum am informat, luni, cei doi agenţi de Poliţie acuzați că l-ar fi brutalizat până la moarte pe un bărbat de 63 de...