Locuitorii din Bocșa Română și Vasiova rămân fără apă timp de 5 ore « resita.ro

O defecțiune la o vană a instalației de furnizare a apei în Bocșa lasă două cartiere din oraș fără apă potabilă timp de 5 ore.

Furnizarea apei la robinetele locuitorilor din Bocșa Română și Vasiova va fi oprită mâine, 11 august, între orele 9.00 – 14.00. Întreruperea apei potabile este cauzată de defecțiuni la vana de separație de la Drumul Dognecei (partea de oraș alimentată, prin pompare, de la Uzina de Apă).

„După ora 14.00, cetățenii sunt rugați să…

partajează acest articol:
Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: