sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăRețeaLocuitorii din Dumbrăvița, urmăriți când aruncă gunoiul! Au fost montate camere de...

Locuitorii din Dumbrăvița, urmăriți când aruncă gunoiul! Au fost montate camere de supraveghere lângă recipientele de colectare « expressdebanat.ro

Autoritățile din comuna timișeană Dumbrăvița vor să le vină de hac celor care refuză pur și simplu să respecte regulile de protejare a mediului. Reprezentanții administrației locale au anunțat că au fost montate camere de supraveghere în locurile prevăzute cu recipiente de colectare.

Se încearcă educarea prin aplicarea de contravenții, spun aleșii locali,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE