Locuitorii noului cartier dinspre Sântandrei riscă să îşi vadă casele demolate pentru viitorul drum expres Oradea – Arad

Data:

În cartierul „stelar”, de la ieşirea din Oradea către Sântandrei, e ca-n Zona crepusculară. Orădenii care şi-au ridicat case aici după anul 2018 se tem că acestea vor fi demolate şi expropriate pentru a face loc viitorului drum expres Oradea – Arad.

Prin inima cartierului…

Riveranii de pe străzile Orion, Pegas şi Vegas, unde sunt deja 15 case iar altele sunt în curs de autorizare, au început să se îngrijoreze în urmă cu o săptămână.

Consultând documentaţiile făcute publice de municipalitate şi Consiliul Judeţean Bihor, orădenii au descoperit cu surpriză că şoseaua cu două benzi pe sens va trece prin mijlocul cartierului.

„Iniţial drumul trecea prin Palota. Traseul a fost modificat la cererea primarului de Sântandrei pentru că afecta un cartier nou de case. Fostul primar Bolojan a susţinut şi el mutarea traseului, pentru că dorea să aducă drumul expres cât mai aproape de viitorul nod rutier din prelungirea străzii Cazaban”, a povestit pentru BIHOREANUL proprietara unei parcele de teren din cartier, Ioana Rus.

Citește articolul integral în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sondaj Avangarde pentru Digi24. Piedone ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan, pe locul 2

Alegerile pentru Primăria Capitalei. Un sondaj realizat de Avangarde,...

Ce cred rușii despre adevărații vinovați pentru atacul terorist din Moscova | Aktual24

Un sondaj realizat în capitala Rusiei de jurnaliștii de...

Patronul Fermei Dacilor scapă de arestul la domiciliu

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul la...