duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterLocul I pe țară. 98,4% din pacienții internați cu COVID-19 la Cluj,...

Locul I pe țară. 98,4% din pacienții internați cu COVID-19 la Cluj, vindecați

Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca rămâne în continuare unul dintre cele mai bune din țară în lupta cu pandemia de COVID-19.

Principala unitate medicală din Cluj-Napoca are un procent de vindecare de aproape 99% în rândul bolnavilor de COVID-19. De la începutul pandemiei, 9780 de pacienți au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind infectați cu COVID-19

Ioan Mureșan, managerul Spitalului de Boli Infecțioase, a explicat pentru sursa menționată momente dificile prin care au trecut cei din linia 1 în ultimul an.

„Dacă mă gândesc retrospectiv și analizez ultimul an, de la primul caz din SCBI, aș putea spune că am avut un examen foarte dificil, dar pe care l-am trecut cu brio. Urmează și altele. Anul trecut pe vremea asta ne uitam cu groază la ce se întâmplă în China, în Italia și am pregătit spitalul pentru ce este mai rău, ne-am pregătit pentru ce este mai rău. A fost foarte rău, dar nu atât încât să nu gestionăm situația. Era o panică generală la vremea respectivă. Era panică peste tot”, a declarat pentru sursa menționată managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE