luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLocurile din Cluj în care mai scapi de restricții. Unde poți să...

Locurile din Cluj în care mai scapi de restricții. Unde poți să stai fără griji în perioada sărbătorilor?

În 16 comune din județ, clujenii nu se mai stresează din cauza restricțiilor și riscului mare de infectare cu COVID-19. Dacă vrei să faci o escapadă de sărbători, în aceste locuri poți să îți petreci Crăciunul sau Revelionul liniștit.

Rata de infectare COVID-19 din locațiile respective este foarte mică, lucru care le permite localnicilor și vizitatorilor să desfășoare mai multe activități.

Spre exemplu, în cazul UAT-urilor care au ratele mai mici de 1,5 cazuri la mia de locuitori, restaurantele, barurile, cafenelele și multe altele sunt deschise chiar și în interior, la o capacitate de 50%.

Astfel, ei pot să stea liniștiți în oricare dintre locurile menționate, având doar niște reguli sanitare și de distanțare socială minime, ușor de respectat.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE