Lotul de autostradă Pitești – Curtea de Argeș, șanse zero de deschidere în acest an | Argeșul Online

Data:

spot_img

Deși ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunțase că lotul Pitești – Curtea de Argeș se va deschide anul acesta, înainte de termen, specialiștii Asociației Pro Infrastructură susțin că acest lucru nu este posibil.

Pe lotul de autostradă Pitești – Curtea de Argeș lucrează concernul italian WeBuild.

”15 km din autostrada Sibiu-Piteşti şi 49,52 km din drumul expres Craiova-Piteşti vor fi deschişi circulaţiei până la finalul acestui an! Toţi cei aproximativ 65 km sunt finalizaţi înainte de termenul contractual (2025). Ne bazăm pe un ritm alert şi pe celelalte şantiere de infrastructură mare.

În această toamnă, undeva în jurul datei de 1 decembrie, vom da în circulaţie cu aproape un an mai repede primii 16 km de autostradă spre Curtea de Argeş, urmând ca diferenţa să fie gata undeva în primăvară”, a declarat acum o săptămână ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, citat de news.ro.

Citește și: Începe campania electorală pentru alegerile prezidențiale. 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni

Totuși, specialiștii Asociației Pro Infrastructură, care monitorizează atent lucrările la autostrada Pitești-Sibiu, au constatat, recent, că s-a ajuns la stadiul în care nu mai e posibilă nici măcar deschiderea unui ciot de autostradă până la Mănicești (Băiculești). Nici vorbă de finalizarea întregului lot Pitești-Curtea de Argeș.

Continuarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Atentatul cu bombă de la Arad. Fiica milionarului ucis şi doi complici, reţinuţi pentru 24 de ore

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură / Facebook)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related