miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterLucian Bode, audiat la Curtea de Apel București ca martor în dosarul...

Lucian Bode, audiat la Curtea de Apel București ca martor în dosarul Elena Udrea – Hidroelectrica

 Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, este prezent luni la Curtea de Apel ca martor în dosarul ”Hidroelectrica” care îi privește pe Elena Udrea și Dan Andronic, potrivit informațiilor G4Media.ro. Lucian Bode era ministrul Economiei în 2012, când au avut loc unele dintre faptele din dosar.

Procesul a început pe fond după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis în 2020 că probele au fost administrate legal.

Lucian Bode a precizat, la ieșire, că a dat o declarație în calitate de martor pentru că în 2012 avea calitățile de membru în Biroul Politic Național al PDL și a fost pentru o scurtă perioadă ministrul al Economiei.

„În 2017 am avut această calitate de martor, am dat atunci o declarație la DNA. Mi-am menținut această declarație în fața instanței”, a precizat Bode.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE