miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterLucrările „de mântuială” de la zidul Cetății Alba Carolina sunt experimentale. Precizările...

Lucrările „de mântuială” de la zidul Cetății Alba Carolina sunt experimentale. Precizările Primăriei despre zona cu probleme

Primăria Alba Iulia face precizări cu privire la problemele semnalate la zidul din zona Porții a III-a a Cetății Alba Carolina, anunțând că lucrările sunt experimentale și nu sunt încă recepționate. Flaviu Buta, consilierul pe probleme de comunicare al Primăriei, a recunoscut că este o greșeală de comunicare.

Mai exact, în urmă cu o săptămână au fost transmise mai multe imagini și un comunicat prin care se arăta că au fost recepționate mai multe lucrări de reparații în Cetatea Alba Carolina. Una dintre imagini prezenta în detaliu rosturile la care au fost semnalate probleme. 

„Nu este vorba despre <lucrări de mântuială>, ci despre lucrări experimentale, realizate în colaborare cu Prof. Dr. Toma Goronea a cărui teză de doctorat constituie baza științifică pentru restaurarea cetății, pe cheltuiala exclusivă a societății comerciale care se ocupă de lucrările de reparații și întreținere a spațiilor din Cetate.

În plus, <problemele> semnalate și prezentate în mai multe imagini NU fac parte din lucrările recepționate de către Primăria Alba Iulia săptămâna trecută.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE