Lucrările la drumul expres spre Pitești au atins stadiul de 55% | Argeșul Online

Data:

spot_img

Lucrările la drumul expres spre Pitești au atins stadiul de 55%. Firmele din grupul UMB, al omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, trag tare pe lotul 4 Colonești-Pitești din drumul expres Craiova-Pitești.

Stadiul lucrărilor la lotul Colonești-Pitești, lung de circa 32 km, a ajuns la 55%, a informat azi DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) Craiova.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Pe drumul expres Craiova-Pitești se circulă pe loturile de mijloc (Colonești-Slatina și Slatina-Balș). Ambele au fost executate de firmele UMB și finalizate înainte de termenele stipulate în contracte.

Pe cele două loturi din capete, lucrează firmele UMB, respectiv o asociere condusă de firma turcească Ozaltin Insaat.

Continuarea în Argeșul Online

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Lucrările la drumul expres sunt plătite prin Programul Transport 2021-2027

„Două oferte pentru noul contract necesar finalizării construcției Tronsonului I al Drumului Expres Craiova- Pitești!

Constructori din România și Turcia concurează pentru adjudecarea contractului în valoare de 544,13 milioane de lei (fără TVA).

Pe traseul, cu o lungime de 17,7 de km, câștigătorul trebuie să finalizeze în 18 luni lucrările care au rămas de executat la momentul rezilierii contractului anterior: cinci poduri, patru pasaje, un nod rutier, o parcare de scurtă durată.

Citește și: Rejudecarea lui Mario Iorgulescu este nelegală. Soluția nu este prevăzută pentru ce a reclamat fiul lui Gino Iorgulescu

Finanțarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027. La data rezilierii precedentului contract progresul fizic al lucrărilor era de 57,06%”, transmitea Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în 2023, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: argesulonline.ro)

spot_imgspot_img
Sorin Simion
Sorin Simion
A debutat în 1990 la ziarul România Liberă şi de peste 28 de ani lucrează în presă scrisă: ziarele Adevărul şi Gardianul, dar şi pentru publicaţii locale din judeţele Argeş, Mureş şi Harghita. Din 1998 colaborează cu o revistă cu profil social şi cultural din Goteborg, Suedia, iar din toamna lui 2018 este co-fondator al site-ului de ştiri locale www.argesulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related