sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăRețeaLudovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de...

Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat că există informații conform cărora în interiorul secției ATI a Spitalului Județean Neamț s-au efectuat lucrări de construcție, scrie Mediafax. Orban a mai spus că managerii spitalului nu aveau cum să nu știe despre aceste lucrări și că operațiunile nu erau avizate de DSP.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la finalul şedinţei organizate la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, că are informații conform cărora în interiorul Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț au fost făcute lucrări de construcție. El a precizat că nu există nicio solicitare pentru executarea unor lucrări.

„Au fost lucrări de construcție, acolo au fost mutați pacienții de la Secția ATI de la etajul trei la etajul doi. Este clar că nu au avut niciun fel de aviz din partea DSP. Dar, repet, este o anchetă în curs, care este preluată de Parchetul General”, a declarat Orban.

Premierul a mai spus că ancheta va stabili cine este vinovat pentru producerea tragediei de la spitalul din Piatra Neamț.

„Ancheta va stabili cine este vinovat. Ancheta va stabili dacă este responsabil (directorul, n.r.). În cazul în care se va dovedi că este responsabil să răspundă fie cu funcția, fie penal”, a precizat Ludovic Orban.

10 oameni au murit în urma incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE