marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterLudovic Orban: "Nu există niciun risc în procesul de vaccinare"

Ludovic Orban: „Nu există niciun risc în procesul de vaccinare”

Astăzi a fost rândul lui Ludovic Orban să se vaccineze, așa că președintele Camerei Deputaților s-a prezentat la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Militar Central. Alături de el, s-a aflat președintele Senatului, Anca Dragu, cei doi primind simultan dozele de vaccin.

La ieșirea de la vaccinare, cei doi au mărturisit că și-au dorit să se vaccineze, astfel încât să elimine orice temere s-ar putea afla în mințile românilor cu privire la eficiența sau reacțiile adverse ale vaccinului. Cu precădere, Ludovic Orban a insistat asupra ideii că românii trebuie să aibă încredere în vaccin, pentru că numai prin această încredere, se poate obține o șansă în plus pentru revenirea la normalitate.

„Am vrut să arăt românilor că am încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare. Vaccinarea e singura cale de a reveni la viața normală. Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția ulterioară a societății românești și a pandemiei. Apreciez seriozitatea la nivel european, de vreme ce Comisia Europeană s-a implicat serios pentru a susține procesul de vaccinare în toate țările membre UE. Românii trebuie să aibă încredere în vaccin.”, a declarat Orban la finalul procedurii medicale.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE