marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterLugojul, oraș-ghetou! Germania a inclus municipiul timișean pe lista accesului la pensii...

Lugojul, oraș-ghetou! Germania a inclus municipiul timișean pe lista accesului la pensii pentru supraviețuitorii Holocaustului

Germania a extins accesul la pensii pentru supraviețuitorii Holocaustului, iar pe lista „orașelor-ghetou” recunoscute se află și Lugojul.

Văduvele supraviețuitorilor sau supraviețuitorii Holocaustului care au lucrat în municipiul de pe Timiș, care au fugit din aceste oraș și s-au născut până în 1937 inclusiv, dar și moștenitorilor lor vor putea beneficia de o pensie socială de la statul german.

Aceasta este una pe viață, iar dacă văduva/văduvul a murit între timp, dreptul trece la a doua generație, adică copiii supraviețuitorului, care pot primi o subvenție pentru perioada de la 1 iulie 1997 până în ziua decesului supraviețuitorului.

Pentru a beneficia de pensia germană trebuie îndeplinite următoarele condiții (văduvele trebuie să îndeplinească condițiile de la punctele 1 și 3 și a doua generație ar trebui să îndeplinească cele trei condiții împreună):

  1. Supraviețuitorul decedatului s-a născut înainte de 1936 și nu a solicitat niciodată asigurarea socială germană.
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE