duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterLumina Păcii din grota naşterii Domnului de la Bethleem, distribuită azi la...

Lumina Păcii din grota naşterii Domnului de la Bethleem, distribuită azi la Iaşi

Şi anul acesta, creştinii catolici din Episcopia Romano-Catolică din Iaşi se vor bucura de Lumina Păcii, adusă de la Betleem. Aceasta s-a aprins la data de 12 decembrie, la grota naşterii Domnului de la Bethleem, şi a ajuns la Salzburg, Austria, de unde a fost distribuită de cercetaşi către toate ţările care au solicitat asta.

În Iaşi, „Lumina Păcii“ va fi purtată la Catedrala Romano-Catolică din Iaşi de cercetaşii de la Centrul local „Preasfânta Inimă lui Isus“ din Nicolae Bălcescu şi va fi încredinţată episcopului Iosif Păuleţ astăzi, la Liturghia pontificală de la ora 11. Lumina poate fi preluată în perioada 22-25 decembrie de centrele locale şi de credincioşi.

„Anul 2020 ne-a adus faţă în faţă cu noi înşine. Ne-a forţat să ne cunoaştem mai bine, să vedem care sunt lucrurile şi valorile care contează cu adevărat. Acum, mai mult ca oricând, am privit viaţa cu bune şi rele, cu frici şi bucurii. Am învăţat că e nevoie să ne retragem acasă, să ne îndepărtăm de cei dragi pentru binele tuturor. 2020 ne-a învăţat să ne apropiem de Dumnezeu, să ne rugăm mai profund şi mai sincer, să ridicăm ochii spre cer şi să ne lăsăm viaţa în mâinile lui. Avem nevoie ca 2020 să ne înveţe să rămânem împreună, în ciuda tuturor provocărilor, să privim către viitor cu speranţă, curaj, bucurie şi pace“, au spus reprezentanţii Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE