luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăLupta pentru ministere între PSD și PNL. Ce portofolii țintesc cele două...

Lupta pentru ministere între PSD și PNL. Ce portofolii țintesc cele două partide

În interiorul PNL se duc lupte intense pe de o parte pentru alegerea partenerului de guvernare, iar pe de alta pentru portofoliile importante. În PSD se împart ministerele iar USR așteaptă pe tușă.

Florin Cîțu, deși premier demis, nu ar vrea să renunțe la funcție sau măcar a numi un apropiat pe care să-l poată controla, ca prim-ministru. Deși înscăunat ca președinte al liberalilor, Cîțu e conștient că dacă își pierde puterea în guvern va fi înlăturat rapid și de la șefia PNL. Astfel, că în ciuda dorinței manifestate de Klaus Iohannis, Florin Cîțu, care conduce echipa de negociere a PNL, joacă la două capete, discutând și cu USR și cu PSD, o ultimă șansă de a-și continua cariera politică.

Citiți articolul integral pe Revista22.ro

Citiți și

Analiza lui Lăzăroiu. Cum va arăta România sub guvernarea PNL-PSD? Răspunsuri la întrebări-cheie

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE