sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăRețeaLupul paznic la oi?! Ministrul Mediului intervine în problema defrișărilor ilegale din...

Lupul paznic la oi?! Ministrul Mediului intervine în problema defrișărilor ilegale din județul Timiș « expressdebanat.ro

Garda Forestieră Timișoara a investigat situația a 85 de arbori tăiați fără drept în Valea Lungă. Mai multe descinderi au dus și la arestarea la domiciliu a pădurarului responsabil de zonă. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a dispus suspendarea contractului de muncă a pădurarului până la finalizarea anchetei.

Ancheta derulată la Ocolul Silvic Brad a făcut să…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE