duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterMAE solicită anularea călătoriilor în Mexic după ce sute de români au...

MAE solicită anularea călătoriilor în Mexic după ce sute de români au fost blocați pe aeroport

Ministerul de Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Mexic, în care face un apel la români să ia în considerare amânarea sau evitarea călătoriilor în această țară.

Avertizarea MAE vine după ce multor cetățeni români li s-a refuzat intrarea în țară, iar circa 100 dintre ei sunt în continuare blocați pe aeroportul din Cancun.

MAE îi atenționează pe cetățenii români că autoritățile mexicane au intensificat controalele la punctele de frontieră și amintește că zonele Ciudad de Mexico și Cancun sunt clasificate ca zone cu risc epidemiologic ridicat în contextul pandemiei de COVID-19. Ciudad de Mexico este considerată zonă roșie, iar Cancun, zonă portocalie.

„Cu privire la Aeroportul Internațional din Cancun, autoritățile de frontieră mexicane au instituit controale mult mai stricte, întrucât zona turistică Riviera Maya (Cancun, Playa del Carmen, Tulum, Cozumel, Isla Mujeres etc.) a fost catalogată ca zonă portocalie de risc epidemiologic”, se arată într-un comunicat MAE.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE