duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterMaestra execuţiilor: Directoarea Muzeului oraşului Oradea îşi "mazileşte" contestatarii unul după altul

Maestra execuţiilor: Directoarea Muzeului oraşului Oradea îşi „mazileşte” contestatarii unul după altul

Directorul Muzeului oraşului Oradea (MoO), Angela Lupşea, şi-a început anul în forţă, cu decimarea contestatarilor. Aceasta îşi introduce subalternii în Comisia de disciplină unde invocă neîndepliniri de sarcini pe care tot ea le-a provocat.

Primul „executat” a devenit fostul manager al MoO, doctorul în antropologie Imre Zoltan, retrogradat anul trecut de Lupşea ca şef de birou pentru că s-a interesat peste capul ei despre acreditarea muzeului. Directoarea a invocat întârzierea digitalizării bibliotecii MoO după ce tot ea a interzis achiziţionarea unui soft profesional, apoi şi utilizarea unui soft gratuit de pe internet, iar mai târziu chiar… folosirea scanerului!

Găsit vinovat, săptămâna trecută, marți, acuzatul a fost pus să aleagă între a demisiona de bunăvoie sau a fi dat afară disciplinar, fără şanse pentru alt post la stat, „alegând” prima variantă.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE