marți, iunie 22, 2021
AcasăRețeaMagia muzicii nu poate fi ucisă de un virus – Ziarul Mesagerul...

Magia muzicii nu poate fi ucisă de un virus – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Seria de concerte camerale „Odae cum Harmoniis” din Stagiunea Camerală Florescu-Fernandez & Friends continuă și în carantină.

Din Sala Oglinzilor de la Forumul German Sibiu, un nou concert ajunge direct în casele ascultătorilor prin live streaming, pe 19 martie 2020, de la ora 18:00, cu Monica Florescu (pian), Rafaela Fernandez (vioară) și Makcim Fernandez Samodaiev (violoncel).

„Magia muzicii nu poate fi ucisă de un virus. Noi continuăm să cântăm, chiar…
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE