Mai fac rapelul dacă mă infectez după prima doză de vaccin? Ce spune expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș

Razvan Cherecheș, expert în sănătate publică și profesor la Universitatea Babeș-Boylai din Cluj, răspunde la o întrebare pe care mulți dintre noi o avem: Mai fac rapelul dacă mă infectez după prima doză a vaccinului?

În principal, răspunsul este DA, dar iată explicațiile expertului.

„Întrebare: ce fac dacă după ce am primit prima doză mă infectez și încep să am simptome sau sunt testat pozitiv. Mai iau rapelul sau nu? Răspunsul meu este da.

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.