marți, 3 august 2021
AcasăRețeaMai mult timp împreună! #staiacasă – sfatul primarului Ioan Popa în perioada...

Mai mult timp împreună! #staiacasă – sfatul primarului Ioan Popa în perioada stării de urgență. Ce măsuri se iau la Reșița? « expressdebanat.ro

Primarul Ioan Popa a anunțat astăzi măsurile adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Dacă în cazul unor servicii nu a apărut nicio modificare, există altele care au fost eliminate în totalitate pe durata perioadei în care starea de urgență rămâne valabilă.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat o serie de măsuri menite să…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE