Mai multe apartamente incendiate cu intenție în Galați

Noapte de foc pentru pompierii și polițiștii din Galați, care, aproape concomitent, au avut de soluționat trei misiuni provocate de acțiuni intenționate.

Două dintre alarmele care au mobilizat forțele de intervenție au avut ca obiect apartamente de bloc, ale căror uși au luat foc din cauza acțiunilor intenționate, susțin specialiștii.

Una dintre situații s-a petrecut la blocul J6 din Micro 21, în imediata vecinătate a Turnului de Televiziune, unde proprietarul unui apartament situat la parterul imobilului a fost avertizat cu foc, în miez  de noapte.

Flăcările puternice și mai ales fumul degajat i-au determinat pe mulți dintre locatari să fugă din case, 24 reușind să se autoevacueze, în timp ce patru au fost scoși de pompieri. Incendiul a fost unul cu grad ridicat de risc, susțin salvatorii care au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a preveni o tragedie. Cu toate acestea, au fost înregistrate victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Focul s-a extins și la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului și mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros și înecăcios. 

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Salvamontistul argeșean Cornel Voicu a devenit campion național la rafting

Localitatea buzoiană Nehoiu a găzduit Dracula Race 2021 – R4 Rafting Euro Cup România, competiție ce a început sâmbătă dimineață cu proba de slalom,...

Centrul istoric al Alexandriei a devenit o ruină în așteptarea banilor europeni. Autoritățile acuză birocrația, oamenii acuză autoritățile

Centrul istoric al reședinței județului Teleorman arată de câțiva ani ca după bombardament. Pavajul e afectat serios, cârpelile de moment nu reușesc să acopere...

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...