duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMai multe apartamente incendiate cu intenție în Galați

Mai multe apartamente incendiate cu intenție în Galați

Noapte de foc pentru pompierii și polițiștii din Galați, care, aproape concomitent, au avut de soluționat trei misiuni provocate de acțiuni intenționate.

Două dintre alarmele care au mobilizat forțele de intervenție au avut ca obiect apartamente de bloc, ale căror uși au luat foc din cauza acțiunilor intenționate, susțin specialiștii.

Una dintre situații s-a petrecut la blocul J6 din Micro 21, în imediata vecinătate a Turnului de Televiziune, unde proprietarul unui apartament situat la parterul imobilului a fost avertizat cu foc, în miez  de noapte.

Flăcările puternice și mai ales fumul degajat i-au determinat pe mulți dintre locatari să fugă din case, 24 reușind să se autoevacueze, în timp ce patru au fost scoși de pompieri. Incendiul a fost unul cu grad ridicat de risc, susțin salvatorii care au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a preveni o tragedie. Cu toate acestea, au fost înregistrate victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Focul s-a extins și la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului și mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros și înecăcios. 

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE