luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMai multe ONG-uri cer CSM să nu îl numească în funcție pe...

Mai multe ONG-uri cer CSM să nu îl numească în funcție pe procurorul Fleckhammer, propus să fie procuror șef al unei secții din cadrul DIICOT

Mai multe ONG-uri cer Consiliului Superior al Magistraturii, printr-o scrisoare deschisă, să nu îl numească în funcție pe procurorul Robert Fleckhammer, propus să fie procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor de terorism și a criminalității informatice din cadrul DIICOT.

Cele 11 ONG-uri semnatare consideră că ”orice funcție de conducere într-un parchet, cu atât mai mult în unul specializat precum DIICOT, ar trebui să fie ocupată de procurori cu activitate profesională solidă și necontestată”.

De asemenea, semnatarii scrisorii își exprimă îngrijorarea cu privire la modul în care au loc numirile procurorilor în funcții de conducere la DIICOT.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE