Mai multe suprafețe ilegale ar urma să fie scoase la licitație în Galați | Viața Liberă

Data:

spot_img

Mai multe suprafețe ilegale ar urma să fie scoase la licitație. Sunt vizate 29 de proiecte de hotărâre privind vânzarea unor terenuri proprietate privată a municipiului Galaţi.

Nu mai puţin de 29 de proiecte de hotărâre privind vânzarea unor terenuri proprietate privată a municipiului Galaţi se află pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de joi, 25 iulie 2024, a Consiliului Local şi ar urma să fie supuse votului aleşilor. Interesant este că, după cum am descoperit noi, şapte suprafeţe sunt ocupate de construcţii edificate fără forme legale, iar în cazul lor se propune vânzarea prin licitaţie publică.

Cu o ordine de zi bogată – aproape 70 de proiecte de hotărâre – şedinţa Consiliului Local de joi, 25 iulie 2024, se anunţă a fi una „intensă”. Mai ales că aproape 40 la sută dintre proiecte vizează vânzări de terenuri. Dacă aleşii vor fi de acord, numeroase suprafeţe ar urma să fie vândute la licitaţie. Iar dintre acestea, şapte suprafeţe sunt ocupate de construcţii ridicate fără forme legale, după cum se precizează în documente.

Citește și: Fostul candidat PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, vrea plătirea utilităților lăcașelor de cult din bani locali | Info Sud-Est

De pildă, chiar prima vânzare prin licitaţie publică de pe ordinea de zi are ca obiect terenul situat pe bulevardul George Coșbuc nr. 268A, în suprafață de 321 mp, pentru care prețul de pornire al licitației este de 162 euro/mp, fără TVA, la cursul oficial comunicat de BNR la data semnării contractului de vânzare.

Mult mai mare este suprafaţa de 3.705 mp, de pe strada Garofiței nr. 14A, aflată în aceeaşi situaţie, pentru care prețul de pornire al licitației este propus la 29,05 euro/mp, fără TVA

Continuarea, în Viatalibera.ro

Citește și: Tribunalul Iași a decis că onoarea fostului rector și ministru Tudorel Toader face 10.000 de lei. El ceruse 2 milioane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: Viața Liberă

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...