duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterMai mulți angajați din Primăria Timișoara, confirmați cu Covid-19

Mai mulți angajați din Primăria Timișoara, confirmați cu Covid-19

Focar de coronavirus la Primăria Timișoara, după ce șase angajați de la Direcția tehnică au fost confirmați cu coronavirus. DSP începe ancheta epidemiologică și testarea tuturor angajaților, iar în birouri se face dezinfecție. 

Până la aflarea rezultatelor testelor, toți angajații direcției sunt în telemuncă, anunță Primăria Timișoara.

„S-a început efectuarea dezinfecției atât în birourile direcției, cât și în alte birouri din cadrul instituției care au colaborat, în ultima perioadă, cu angajații direcției tehnice. Activitatea în birouri a fost oricum redusă datorită zilelor libere de sărbători și ca urmare a reorganizării muncii celor 600 de angajați, în ture și în sistem telemuncă. Focarul se va stinge în termen de 14 zile dacă nu va mai fi identificat niciun angajat pozitiv Covid-19.”, transmite Primăria Timișoara.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE