Mai mulți medici de la UPU au demisionat de frica pandemiei. Se întâmplă în vestul țării « banatulazi.ro

Situația de la Spitalul Județean din Arad devine tot mai grea. În plină pandemie de coronavirus, mai mulți medici au fost testați și confirmați pozitiv la COVID-19.

Ca și cum nu ar fi de ajuns că cel puțin pentru o perioadă spitalul nu beneficiază de cei scoși din circuit din cauza virusului, alții au decis fie să își dea demisia, fie să își depună dosarele de pensionare.

„Șase medici au anunțat că vor renunța la desfășurarea activității medicale din Unitatea…

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: