Maia Morgenstern, după reținerea „antrenorului de genii” Kristoff Lajos acuzat de viol asupra unui minor: „Mi-e rău fizic” | ReporterIS

Data:

spot_img

Maia Morgenstern reacționează după ce „antrenorul de genii” Kristoff Lajos a fost reținut de polițiști sub acuzația de viol asupra unui minor.

Actriţa Maia Morgenstern a reacţionat după ce Kristoff Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii”, a fost reţinut sub acuzaţia de viol asupra unui minor.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, actrița s-a arătat șocată, spunând îi „este rău fizic”.

„Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun .. sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook, distribuind şi câteva linkuri cu știri pe acest subiect.

Postarea Maiei Morgenstern a fost distribuită şi de regizoarea Chris Simion.

„Dau share la postarea făcută de dna Maia Morgenstern pentru ca e o obligaţie morală să semnalăm astfel de orori, în normele mele morale este o oroare. Violul unui adolescent este o mutilare emoţională şi mentală.

Citește și Criminalul doctoriței stomatolog de la Brăila nu a fost extrădat în Germania pe motiv că avea un alt dosar în țară și a fost eliberat după 3 zile

Ştiu victime care au trecut prin această traumă în adolescenţă şi chiar dacă au făcut terapie, şi-au asumat-o, şi-au iertat agresorii…nu mai sunt oameni întregi…cineva…într-o zi… le-a luat acest drept. Avocaţi, procurori, judecători…acţionaţi!”, a scris Chris Simion.


„Antrenorul de genii”, prins în flagrant cu un minor


Kristoff Lajos, cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

„Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citește continuarea în ReporterIS

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook/Maia Morgenstern)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A 9-a ediție Karpatia Horse Show, pe Domeniul Cantacuzino. Programul evenimentului

Karpatia Horse Show este un eveniment hipic internațional care...

Violeta Alexandru: „PNL și PSD se critică de fațadă, joacă teatru” | Interviu Aktual24

Violeta Alexandru, proaspăt membru al USR, spune că un...