duminică, 22 mai 2022
AcasăRecomandateMaia Sandu critică vehement procurorii anticorupție: „Procuratura este în concediu și la...

Maia Sandu critică vehement procurorii anticorupție: „Procuratura este în concediu și la propriu, și la figurat!”

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a criticat apăsat, marți, inactivitatea procurorilor din Republica Moldova pe dosare mari de corupție.

„Vedem lipsa de progrese din partea organelor statului pentru readucerea lor și tragerea la răspundere. […] Procuratura este în concediu și la propriu, și la figurat”, a declarat Maia Sandu.

Ea a adăugat că există suspiciuni rezonabile chiar că unii dintre ei ar lucra cu grupări de crimă organizată în spatele cărora se află oligarhi și oameni de afaceri influenți din Republica Moldova.

„Activitatea Procuraturii este anemică și există suspiciuni că unii procurori ar fi implicați în protejarea unor criminali”, a mai declarat șefa statului. 

Procurorul general Alexandr Stoianoglo nu s-a prezentat marți la ședinta Consiliului Suprem de Securitate (CSS) pe motiv că este în vacanță.

Citește integral în G4Media.

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE