sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterMaia Sandu, exclusiv pentru DW: Noi, cetățenii, nu plătim procurorii doar ca...

Maia Sandu, exclusiv pentru DW: Noi, cetățenii, nu plătim procurorii doar ca să nu comită abuzuri, ci ca să investigheze corupții

Maia Sandu, care și-a început luni, 28 decembrie, ziua de muncă la Președinție, a acordat DW primul interviu după învestirea sa în funcție.

În weekend, Maia Sandu s-a întâlnit, pe rând, cu directorul Serviciului de Informații și Securitate, cu procurorul general și cu guvernatorul Băncii Naționale. Oficial însă, o parte a echipei noului șef al statului a pășit prima dată în Președinție abia luni – practic, concomitent cu noi, echipa DW din Chișinău, care aveam planificat un interviu cu noul președinte – primul interviu al Maiei Sandu după învestirea în funcție.

După ce am trecut două filtre de securitate, ni s-a spus să urcăm la etajul șase, la bibliotecă. Acolo, ușa era deschisă. Lângă geamul enorm, prin care se vedea ca în palmă clădirea Parlamentului și tractoarele fermierilor protestatari parcate în față, stăteau mai mulți oameni gălăgioși. Pe unii i-am recunoscut – erau din echipa fostului președinte Dodon. 

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE